Privacybeleid

 

Privacyverklaring “Minicamping Dun Ezel”

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.minicampingdunezel.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Contactinformatie

Dit is de privacyverklaring van Minicamping Dun Ezel gevestigd te Smidsstraat 17, 5095 EG in Hooge Mierde. Ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 50059068.


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 dienen wij ons te houden aan de nieuwe regels volgens de AVG. Hierin wordt bepaald dat wij onze gasten dienen te informeren over hoe wij omgaan met hun persoonlijke gegevens en dat wij tevens de gast de mogelijkheid dienen te bieden hun gegevens aan te passen en/ of te verwijderen voor zover deze voor ons niet noodzakelijk zijn.

Doeleinden van de gegevensverwerking: Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van een reservering of informatieaanvraag. Als u ons reserveringsformulier op de website invult of ons een email stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van de reservering, informatieaanvraag of de inhoud van uw email nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Noodzaak en gebruik aangeleverde gegevens: Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door de directie van Minicamping Dun Ezel en worden op geen enkele wijze aan derden ter beschikking gesteld, met uitzondering van het gebruik van uw gegevens ten behoeve van de naleving van wettelijke regels en verplichtingen (denk aan de gemeente bij invordering van de toeristenbelasting , vermelding van uw naam en woonplaats) en eventuele invordering van nog te ontvangen gelden.

De volgende gegevens dienen door u aangeleverd te worden voor het maken van een reservering: 1. Uw naam, adres, postcode, woonplaats, aankomstdatum en vertrekdatum. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor zowel het maken van de reservering als voor het nachtregister. Wij zijn verplicht deze gegevens aan te leveren aan de overheid (gemeente) en deze kunt u als zodanig ook niet laten verwijderen. 2. Uw mobiel telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig tijdens uw verblijf, zodat wij u bij mogelijke calamiteiten kunnen waarschuwen. Deze gegevens zullen wij op uw verzoek binnen 24 uur uit ons systeem verwijderen. U kunt dit verzoek indienen bij uw vertrek of op een later tijdstip. 3. Uw email adres. Deze gegevens hebben wij nodig voor het verzenden van bevestigingen en eventuele facturen. Dit email adres gebruiken wij voor correspondentie met u omgaande uw reservering. Daarnaast sturen wij onze gasten jaarlijks een mailing: een kerstgroet met eventueel een nieuwsbrief. Op verzoek verwijderen wij uw email adres volledig.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren: De persoonsgegevens worden niet langer bewaart dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze gegevens in eerste instantie verzamelt zijn. Dus gedurende uw verblijf als gast op onze camping en tot 2 jaar daarna voor de gemeente. En voor de financiële administratie tot maximaal 7 jaar.

Foto’s en videobeelden: Bij het maken van eventuele foto’s voor reclamedoeleinden zullen wij altijd uw toestemming vragen of geen gezichten vertonen. Indien u van mening bent dat u toch zonder toestemming herkenbaar in beeld bent op één van onze afbeeldingen, zullen wij deze afbeelding op uw verzoek binnen 24 uur van onze website verwijderen. Onze oprijlaan (poort) is voorzien van videocamera; welke zich bevindt op ons eigen terrein. videobeelden worden uitsluitend door de directie geraadpleegd bij de constatering van mogelijke calamiteiten en/of strafbare feiten. In dat geval kunnen de beelden ook openbaar gemaakt worden. Indien er verder geen aanleiding is zullen de beelden na enkele dagen automatisch worden gewist.

Rechten omtrent uw gegevens: U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens ( of een deel ervan) door ons. Heeft u een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens dan heeft u op grond van de AVG het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. www.autoriteitpersoonsgegevens.nl .

Aanpassen privacy statement: Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Contactgegevens: Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of u wilt een verzoek tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens: Verantwoordelijke: Nadja van der Gouw- Smits Email: minicampingdunezel@gmail.com Telefoonnummer: 06-18869208

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten